νεα επιτυχια της  Fighting Global Team στο athens invitational BJJ tournament

Εξαιρετική ήταν για άλλη μια φορά η πορεία της  Fighting Global Team στο Athens Invitational Brazilian Jiu Jitsu Tournament που έγινε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο Μηλαδέζα Βάρης.

Η Fighting Global Team πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 23 μετάλλια συνολικά, με 8 χρυσά, 5 αργυρά και 10 χάλκινα.

Είμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι τα χαμόγελα τους. Η νέα αυτή επιτυχία αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της δυναμικής που έχει αναπτύξει ο σύλλογός μας, χάρη στη συστηματική δουλειά του προπονητή μας Αλέξη Σακελλάρη.

Η προπόνηση στη Fighting Global Team δεν περιορίζεται μόνο στην τεχνική εκπαίδευση των αθλητών μας αλλά και στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, της ενδυνάμωσης, την κατάρτιση πλάνου αγώνα και βεβαίως της ψυχολογικής υποστήριξης.

Μέσα σε 2 χρόνια έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, που κατακτά μετάλλια σε πολλές κατηγορίες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι για να πετύχεις, σημασία έχει η θέληση και η πίστη στον εαυτό σου.

Ο στόχος του συλλόγου δεν είναι μόνο να αναδείξει πρωταθλητές, αλλά πρωτίστως να δημιουργήσει σωστους αθλητές, βοηθώντας όλα τα μέλη του να εξελιχθούν και να βρουν τον πραγματικά καλύτερο εαυτό τους.

Νιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλλαμε στην κατάκτηση της 1ης θέσης στις ομαδες για την Phoenix Jiu-Jitsu Hellas με head coach τον Ερμή Δημητρόπουλο, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στα επόμενα τουρνουά και πρωταθλήματα.

Related Posts