1ος επισημος αγωνας ΜΜΑ για τον Κυριλλο Γιακουμπ

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του αθλητή μας Κύριλλου Γιακούμπ στον πρώτο του επίσημο αγώνα ΜΜΑ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Ο 17χρονος αθλητής της Fighting Global Team πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο Event Throwdown 5 όπου και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κωνσταντίνο Χασανδρα, που κέρδισε τον αγώνα στα σημεία.

Παρόλο που οι 2 πρώτοι γύροι δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, ο Γιακούμπ μπήκε με πείσμα στον 3ο, όπου εξαπέλυσε εντυπωσιακή αντεπίθεση, που δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει τη νίκη.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος αλλά και όλοι οι προπονητές του έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την εμπειρία, και περιμένουν με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα του, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την αγωνιστική του εξέλιξη κάθε μέρα.

Στο πλευρό του Κύριλλου Γιακούμπ βρίσκονταν το προπονητικό team που αποτελούνταν από τον Βλαδίμηρο Ναζαρένκο, Αναστασία ποντίκα και Αλέξη Σακελλάρη, ενώ δυναμικό παρών έδωσαν πολλοί αθλητές του συλλόγου μας, εμψυχώνοντας τον με τις φωνές και το χειροκρότημά τους.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρουσία του αθλητή μας, που μέσα σε 3 εβδομάδες πήρε κατά σειρά μέρος στο Athens Invitational Brazilian JiuJitsu Tournament, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing και στο Throwdown 5, αποδεικνύοντας το πολύπλευρο ταλέντο του αλλά και τη σκληρή δουλειά που κάνει.

Είμαστε σίγουροι οτι το μέλλον του επιφυλάσσει κι άλλες διακρίσεις, που τις αναμένουμε με μεγάλη χαρά.

Δείτε τον αγώνα του Κύριλλου Γιακούμπ εδω:

Related Posts