Χαλκινο μεταλλιο για τον δημητρη λιολιο

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu που έγινε στη Λισαβόνα 21-26.01.2020  κατέκτησε ο αθλητής της Fighting Global Team, Δημήτρης Λιόλιος. Αγωνιζόμενος στη κατηγορία -70 kg master2 στις λευκές ζώνες, με 2 νίκες βρεθηκε στους ημιτελικούς της κατηγορίας του, όπου τελικά κατέκτησε την 3η θέση.

Η αποστολή της Fighting Global Team αποτελούταν απο 9 αθλητές, και είμαστε πολύ υπερήφανοι με την αγωνιστική παρουσία καθενός ξεχωριστά. Σαφώς ξεχωρίζει η μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Λιόλιου, που ήρθε μετά από ένα μόλις χρόνο στο άθλημα, αλλά και οι Μίλτος Αποστολάκης, Κύριλλος Γιακούμπ, Δημήτρης Μικρούδης, Δημήτρης Μαντέλος, Βλαδίμηρος Ναζαρένκο, Θάνος Καραγιάννης, Ανέστης Τσολαρίδης καθώς και ο προπονητής Αλέξης Σακελλάρης έκαναν καλές εμφανίσεις.

Όλοι, σχεδόν, κατάφεραν να κερδίσουν αγώνες σε δύσκολες κατηγορίες, και απέδειξαν οτι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιο πολύ μας ικανοποιεί όμως ότι, όλοι ανεξαιρέτως, απόλαυσαν την εμπειρία και χάρηκαν κάθε λεπτό της συμμετοχής τους και του ταξιδιού.

Gallery:

Related Posts