Μεγαλειωδης η πορεια της Fighting Global Team στο Πανελληνιο Πρωταθλημα BJJ

Με επιτυχίες πέρα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian JuJitsu που έγινε στις 25/5/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού για την Fighting Global Team.

Η ομάδα μας, υπο τον προπονητή Αλέξη Σακελλάρη, κατάφερε να συγκεντρώσει 21 μετάλλια σε 41 συμμετοχές, με 11 χρυσά, 7 αργυρά και 3 χάλκινα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι 2 αθλητές μας αγωνίστηκαν πρώτη φορά στην κατηγορία Adults, χωρίς ακόμα να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, και τα πήγαν περίφημα σε δύσκολες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανικολάου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία -70kg, White Belts ενώ ο Ανέστης Τσολαρίδης τη 2η θέση στην κατηγορία -82.30kg, White Belts.

Η επιτυχία μετά από 2 χρόνια συστηματικής προπόνησης έρχεται να δικαιώσει τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας, και είμαστε πανευτυχείς και περήφανοι για όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας, Βλαδίμηρος Ναζαρένκο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία -82.30kg, White Belts, Master 1.

Απέδειξε με αυτόν τον τρόπο οτι, εκτός από το Kickboxing και την Πυγμαχία, τα καταφέρνει περίφημα και στο Brazilian JuJitsu, όπου προσδοκούμε νέες επιτυχίες.

Εδειξε με τον καλύτερο τρόπο οτι ο αθλητισμός είναι πάθος και τρόπος ζωής, και αυτή του η αγάπη αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα, δείχνοντας το δρόμο για όλους να δοκιμάσουν τον εαυτό τους.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ιδιαιτερα αισθητή ήταν η παρουσία της ομάδας μας και στις κερκίδες. Σύσσωμο το τμήμα του BJJ εδωσε δυναμικό “παρών”, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βραδυ, υποστηρίζοντας και αποθεώνοντας όλους τους αθλητές μας.

Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα μαθήματα ήταν εμφανές, και βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας. Η λέξη “οικογένεια”, που χρησιμοποιείται συχνά στο συγκεκριμμένο άθλημα σε όλες τις σχολές του κόσμου, στην Fighting Global Team είναι μια πραγματικότητα, χωρίς καμία δόση υπερβολής.

Είμαστε περήφανοι, τόσο για τους αθλητές μας όσο και για το ομαδικό πνευμα που κυριαρχεί, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτή η όμορφη οικογένεια να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

Related Posts