5η θεση για τον Ανεστη Τσολαριδη στο Πανευρωπαϊκο Newaza U21
Μια μεγάλη διάκριση πέτυχε ο αθλητής της ομάδας μας Ανέστης Τσολαρίδης, κατακτώντας την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Newaza U21

Μια μεγάλη διάκριση πέτυχε ο αθλητής της ομάδας μας Ανέστης Τσολαρίδης, κατακτώντας την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Newaza U21, που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019.

Ο Ανέστης Τσολαρίδης είχε κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα κατακτώντας την 3η θέση στο Πανελλήνιο Newaza, και πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η επιτυχία του λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, δεδομένου ότι ήταν  ο πιο νεαρός σε ηλικία αθλητής της κατηγορίας του και η πιο μικρή ζώνη (λευκή), καθώς δεν εχει συμπληρώσει ουτε  2 χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα.

Η διάκριση αυτή είναι ενδεικτική τόσο του προσωπικού ταλέντου και της σκληρής δουλειάς του αθλητή μας, όσο και της συστηματικής δουλειάς υψηλού επιπέδου που επιδιώκουμε να προσφέρουμε ως σύλλογος.

Στο πλευρό του είχα πάντα τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Σακελλάρη, που έκανε για άλλη μια φορά εξαιρετική δουλειά τόσο στην σωματική όσο και την ψυχολογική προετοιμασία του αθλητή μας.

Τους τελευταίους 2 μήνες υπήρξε σημαντική πρόοδος τόσο στο κομμάτι της μυϊκής ενδυνάμωσης και της αντοχής, όσο και στο κομμάτι της τεχνικής και της ψυχολογίας, ώστε να ειναι σε θέση να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το αποτέλεσμα δικαίωσε τη μεγάλη τους προσπάθεια, και περήφανοι για το χαρακτήρα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων.

 

Να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του Ανέστη Τσολαρίδη είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, και αρκετοί συναθλητές του εθελοντικά θυσίασαν μέρος των διακοπών τους ώστε να είναι δίπλα του κατά τη διάρκεια της, και να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γινόταν στην Κρήτη, τη μέρα του αγώνα βρέθηκαν στο πλευρό του όσοι μπόρεσαν, δίνοντας παλμό από την κερκίδα, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν ζωντανά τη μετάδοση μέσω στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης.

Είμαστε πολύ περήφανοι τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλη την ομάδα για το πνεύμα που δείχνει, και ελπίζουμε αυτή η διεθνής διάκριση να είναι η πρώτη από πολλές.

Related Posts