ΜΜΑ για παιδια - νεα τμηματα αυτοαμυνας!
Η σεζόν 2019-2020 ξεκινάει δυναμικά για τα παιδάκια μας!

Η Fighting Global Team προσφέρει παιδικά τμήματα ενίσχυσης προσωπικότητας με σκοπό την βελτίωση της αυτοπεποίθησης των μικρών μας αθλητών ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση στη ζωή τους (antibullying).

Στο πλαίσιο αυτής μας την πρωτοβουλίας, υπάρχουν μαθήματα kick boxing, ενώ φέτος προστέθηκαν και τμήματα παιδικού ΜΜΑ, προσφέροντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο κομμάτι της ρεαλιστικής παιδικής αυτοάμυνας.

Το νέο τμήμα γίνεται κάθε Σάββατο 10:00-11:00 το πρωί και ειναι δωρεάν για όλους τους αθλητές μας ηλικίας 9-13 ετών.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΜΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ 9-13 ΕΤΩΝ!
ΔΕΙΤΕ Το προγραμμα

Το ΜΜΑ είναι ένα μαχητικό σπορ που συνδυάζει την αθλήματα striking (πυγμαχία, kickboxing, κ.α.) με παλαιστικά αθλήματα (brazilian jujitsu, grappling, κ.α.). Διδάσκονται συνδυασμοί τεχνικών καθώς και τρόποι επιλογής τους, με σκοπό την επιτυχή αντιμετώπιση ενός αντιπάλου. Για την προστασία των αθλητών νεαρής ηλικίας (εως 17 ετών) δεν επιτρέπονται χτυπήματα στο κεφάλι, ρίψεις από όρθια θέση, και χτυπήματα στο έδαφος, ώστε να αποφεύονται πιθανοί τραυματισμοί.

Η Fighting Global Team, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους μικρούς αθλητές, ακολουθεί πλήρως την οδηγία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ, και τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Το μάθημα διαρκεί 1 ώρα και ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές ενώ τα σχόλια τόσο των παιδιών, όσο και των γονιών είναι πολύ θετικά.

Related Posts