ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
Μια ακόμη διάκριση πέτυχε ο Αναστάσης Κοροβέσης στο 1ο Πανευρωπαϊκό Φοιτητικό Πρωτάθλημα Kickboxing στο Ζάγκρεμπ της Κορατίας, που διοργάνωσε η EUSA και συμμετείχε η Ε.Α.Τ.Ε.

Μια ακόμη διάκριση πέτυχε ο Αναστάσης Κοροβέσης στο 1ο Πανευρωπαϊκό Φοιτητικό Πρωτάθλημα Kickboxing στο Ζάγκρεμπ της Κορατίας, που διοργάνωσε η EUSA και συμμετείχε η Ε.Α.Τ.Ε.

Ο αθλητής της Fighting Global Team κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τιμώντας με την ψυχή και την προσπάθειά του την ομάδα του, τη χώρα του αλλά και το Παεπιστήμιό του (ΕΚΠΑ). Αγωνίστηκε σε μια κατηγορία «φωτιά», με συμμετοχή πολύ αξιόλογων αθλητών με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Προέδρου της WAKO «today you made history», που αναγνώρισε το βαθμό δυσκολίας του επιτεύγματος του Αναστάση Κοροβέση.

“Today you made history!”
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
1ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα kickboxing

Η Αναστασία Ποντίκα, προπονήτρια της Fighting Global Team, συνόδευε την Ελληνική Φοιτητική αποστολή, όντας η συντονίστρια της ως υπάλληλος της ΕΑΤΕ/ΥΠΠΕΘ, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κο Πίσσα.

Το Πανευρωπαϊκό Φοιτητικό Πρωτάθλημα που περιλαμβάνει τα αθλήματα Kickboxing, TaekwonDo & Karate ξεκίνησε πιλοτικά φέτος την πορεία του, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή, και ελπίζουμε να καθιερωθεί ως επίσημο Πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές σε όλα τα αθλήματα.

Είμαστε περήφανοι για την ελληνική αποστολή που έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα σε μια διοργάνωση που βάζει το λιθαράκι της για την Ολυμπιακή αναγνώριση του αθλήματος του Kickboxing.

Σε γενικό βαθμό η συμμετοχή της Ελλάδας ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με τους αθλητές μας να κατακτούν συνολικά 7 μετάλλια σε 11 συμμετοχές από 5 Ελληνικά Πανεπιστήμια. .

Τα μετάλλια, 3 χρυσα και 4 χάλκινα τα κατέκτησαν οι αθλητές:

Πρόδρομος Παπαδόπουλος – Χρυσό μετάλλιο
Στέφανος Ξένος – Χρυσό μετάλλιο
Μαριέττα Γαλανομάτη – Χρυσό μετάλλιο
Αναστάσης Κοροβέσης – Χάλκινο μετάλλιο
Αριέττα – Ουρανία Τσαούση – Χάλκινο μετάλλιο
Γιώργος Μαυραειδής – Χάλκινο μετάλλιο
Τζωρτζινα Ξένου – Χάλκινο μετάλλιο

Τον τίτλο της MVP αθλήτριας στο στυλ του point fighting /kick boxing, όλης της διοργάνωσης, κέρδισε η αθλήτρια του Νίκου Μέμμου, Μαριέττα Γαλανομάτη.

Τη διοργάνωση στελεχωσαν οι 2 διεθνείς μας διαιτητές κκ Θοδωρής Θεοδωρακακος και Ελευθερία Παναγοπούλου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν σε αυτή την ” ιστορική” στιγμή για τον Πανεπιστημιακό αθλητισμό στα μαχητικά αθλήματα

Related Posts