Φροντιστε για το μελλον των παιδιων σας μεσω του αθλητισμου
Οι διακριθέντες αθλητές αποκτούν πρόσβαση σε ΑΕΙ.

Ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο για πολλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας και ειναι ένα όμορφο χόμπι, που προσφέρει πολλά σε σώμα, πνεύμα και ψυχή.

Για τους νεαρούς μας αθλητές μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα, και να συνδράμει στην βελτίωση της προσπάθειάς τους για να αποκτήσουν τη ζωή που ονειρεύονται.

Μέσω διακρίσεων που κατακτούν αποκτούν πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς.

Για να εχει δικαιωμα εισαγωγης σε ΑΕΙ βασει διακρισης ενας αθλητης, πρεπει το σωματειο που αγωνιζεται να εχει ειδικη αθλητικη αναγνωριση απο τη ΓΓΑ
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Προσοχή όμως, γιατί δεν αρκούν μόνο οι διακρίσεις και η προσπάθεια, χρειάζεται το σωματείο που ανήκουν να ειναι αναγνωρισμένο.

Συγκεκριμμένα, πρέπει το σωματείο με το οποίο αγωνίστηκαν οι διακριθέντες αθλητές να εχει την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν. 2725/1999 πριν τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, έστω και αν το σωματείο δεν την είχε κατά το χρόνο επίτευξης της διάκρισης.

Η Fighting Global Team έχει προνοήσει να λαβει την ειδική αναγνώριση της ΓΓΑ, και φυσικά να συνεργάζεται με πιστοποιημένους προπονητές. Έτσι, μπορούμε υπέυθυνα να σταθούμε στο πλευρό των αθλητών μας, και να ειμαστε δίπλα τους σε καθε τους προσπάθεια για να φτιάξουν τη ζωή που επιθυμούν.

Ρωτήστε μας για τις δυνατότητες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω αθλητικών διακρίσεων.

Related Posts