ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΙΜΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η αναγνώριση της τεχνογνωσίας της Fighting Global Team στην εκπαίδευση συνεχίζεται με την επιλογή της συνιδρύτριας τους συλλόγου μας Αναστασίας Ποντίκα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για ένα πρωτοποριακό σεμινάριο αυτοάμυνας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την αναγνώριση του έργου και των δυνατοτήτων της Αναστασίας Ποντίκα, ευχαριστούμε θερμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον κ. Ι. Καφενταράκη για την τιμή, και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και για αυτή τη δράση.

Το SDInstructor διοργανώνεται από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την ακαδημαϊκή συμβολή του Πανεπιστημίου του Νις της Σερβίας.

Είναι το πρώτο πρόγραμμα, σε ακαδημαϊκό επίπεδο, που προσφέρει παράλληλα θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε υποψήφιους εκπαιδευτές αυτοάμυνας, διάρκειας 100 ωρών φόρτου εργασίας, οι οποίες αντιστοιχούν σε 8 μονάδες ECTS.

Το SDInstructor προσφέρει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δία Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Π.Θ.)

Related Posts