Η φιλοζωικη ΣΕΛΙΔΑ  της Fighting Global team ΣΤΟ facebook
Η νεα φιλοζωική κοινότητα στο facebook

Η φιλοζωική δράση της Fighting Global Team συνεχίζεται με τη σελίδα Anastasia Pontika “pet friendly page” στο facebook με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας για την προστασία των ζώων.

Η νέα μας σελίδα που απευθύνεται σε ζωόφιλους, αθλητές της ομάδας μας και μη, έχει σκοπό τόσο να βοηθήσει στην υιοθεσία αδέσποτων όσο και στην ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Εδώ και πολύ καιρό η Αναστασία Ποντίκα με τη δράση της είχε κινητοποιήσει πολλούς αθλητές μας, με αποτέλεσμα 3 υιοθεσίες αδέσποτων σκύλων, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε διασώσεις τόσο γατιών όσο και σκυλιών.

Η πιο συγκινητική ήταν η περίπτωση της Τρίαινας, μιας ημίαιμης βέλγικης λυκοσκυλίνας που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, αλλά με την αγάπη και τη φροντίδα της Αναστασίας κατάφερε όχι μόνο να ανακάμψει πλήρως αλλά να βρει και την παντοτινή της οικογένεια.

Δείτε την ιστορία της Τρίαινας με το αίσιο τέλος εδώ

Ενθαρρύνουμε όλους μας τους αθλητές να συμμετέχουν στις φιλοζωικές μας δράσεις και η μέχρι στιγμής ανταπόκριση μας δίνει ελπίδα για πολλές ακόμα διασώσεις και υιοθεσίες. Φυσικά όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συνδράμουν, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί στις δράσεις μας, και να προσφέρει αγάπη σε ταλαιπωρημένα ζωάκια που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι.

Related Posts