Η  Fighting Global team ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Η φιλοζωική ταυτότητα της Fighting Global Team είναι πολυδιάστατη. Εκτός από τις αγαπημένες μασκώτ της σχολής, Μάνι και Τζουν, η head coach Αναστασια Ποντίκα έχει δημιουργήσει μια φιλοζωική σελίδα στο facebook, την Anastasia Pontika “pet friendly page” . Μέσω της φιλοζωικής σελίδας της ομάδας έχουν μέχρι στιγμής υιοθετηθεί ή φιλοξενηθεί 17 κακοποιημένα και παρατημένα αδέσποτα, και είμαστε αισιόδοξοι οτι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί και άλλο σύντομα΄

Τον Δεκέμβριο του 2020 φρόντισε για την αγορά και εγκατάσταση σπιτιών κατάλληλων για αδέσποτες γάτες. Τα σπιτάκια τοποθετήθηκαν έξω από το Πεδίον του Άρεως, ώστε να προσφέρουν προστασία από τη βροχή και το κρύο στα αδέσποτα της περιοχής.

Πλέον η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, και ειδικότερα με τη Διεύθυνση Αστικής Πανίδας διευρύνεται. Αρχικά έγινε επίσκεψη της προπονητικής ομάδας και αρκετών αθλητών μας στις εγκαταστασεις, όπου είδαν από κοντά το έργο της Αστικής Πανίδας.

Από τότε συνεισφέρουμε έμπρακτα στην περίθαλψη αδεσπότων από την Αστική Πανίδα, με δωρεές, τροφές, φάρμακα, κουβέρτες, παιχνιδια και κοινοποιήσεις αγγελιών στα Social Media. Σκοπός μας ειναι να ευαισθητοποιηθούν τόσο οι αθλητές μας, αλλά και όλοι οι φίλοι της ομάδας μας για να μεγαλώσει κι άλλο το δίκτυο συνεργασίας και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Related Posts