Η Αναστασία Ποντικά, προπονήτρια της Fighting Global Team και Υπεύθυνη Βιωσιμότητας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, θα συμμετέχει ενεργά στη δράση δεντροφύτευσης που διοργανώνεται Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο ΟΑΚΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Η ενέργεια αυτή τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ε. και της Διοίκησης του ΟΑΚΑ σε συνεργασία με τη Lamda Development.
Στηρίζουμε δράσεις για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον!
Οι προπονητές της ομάδας μας έδωσαν το παρών στο Άλσος Νέας Σμύρνης, για να συνδράμουν τις προσπάθειες του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια»
Η Fighting Global Team συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης στηρίζοντας έμπρακτα φορείς που αποδεδειγμένα συνδράμουν στην βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων ομάδων.