ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πυγμαχία – Kick Boxing

Bjj – Grappling

Η εκγύμναση με το άθλημα της Πυγμαχίας και  του kick boxing βασίζεται στην άρτια κατάρτιση των εκπαιδευτών, το προκαθορισμένο πρόγραμμα προπονήσεων, την ασφαλή εξάσκιση των τεχνικών και την αποτελεσματικό συντονισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.  Οι Pontika & Nazarenko team καταθέτουν την πολυετή πείρα τους στο άθλημα ως μέλη εθνικών ομάδων αλλά προπονητών εθνικού και επαγγελματικού επιπέδου και υπόσχονται αφοσίωση, συνέπεια και εκαποδευτική αρτιότητα στα μέλη που διακρίνουν τη δυναμική και εκλυστικότητα της εναχόλησης με το boxing & kickboxing.

Το BJJ είναι ένα στυλ για όλες τις ηλικίες και προτείνεται ιδιαίτερα για ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη φυσική δύναμη. Ανά τον κόσμο οι ασκούμενοι στο στυλ είναι από ηλικίας 5-6 ετών έως και 60-65.

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή συστήματα πολεμικής τέχνης παγκοσμίως. Στο εξωτερικό κάνει ήδη θραύση, με εκατοντάδες τουρνουά να βρίσκονται σε εξέλιξη σε Ευρώπη και Αμερική.

Το BJJ είναι ένα στυλ για όλες τις ηλικίες και προτείνεται ιδιαίτερα για ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη φυσική δύναμη. Ανά τον κόσμο οι ασκούμενοι στο στυλ είναι από ηλικίας 5-6 ετών έως και 60-65.

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή συστήματα πολεμικής τέχνης παγκοσμίως. Στο εξωτερικό κάνει ήδη θραύση, με εκατοντάδες τουρνουά να βρίσκονται σε εξέλιξη σε Ευρώπη και Αμερική.

Functional Training

M.M.A.

Το Functional Training είναι ένα καινούριο άθλημα και όχι απλά ένα σύστημα προπόνησης. Το αγώνισμά αυτό αποτελείται ουσιαστικά από ασκήσεις της ολυμπιακής άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, του power lifting, του στίβου, της κωπηλασίας και πολλών άλλων πολυαρθρικών ασκήσεων, οι οποίες επιλέγονται εντελώς τυχαία και εκτελούνται με βασικό ανταγωνιστή τον χρόνο.Σχετίζεται άμεσα με τα δέκα χαρακτηριστικά που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: Ακρίβεια (Accuracy), Ισορροπία (Balance) , Συντονισμός (Coordination), Ευλυγισία (Flexibility), Ευκαμψία (Agility), Αντοχή (Stamina), Καρδιοαναπνευστική Αντοχή (Cardiovascular Endurance), Ταχύτητα (Speed), Ισχύς (Power) και Δύναμη (Strength). ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ PN TEAM το  διαφοροποιούμε  σε σχέση με τον βαθμό δυσκολίας και το προσαρμόζουμε ανάλογα με τον ασκούμενο, τις δυνατότητες και τις προσωπικές ιδιαιτερότητές του.

Οι μεικτές πολεμικές τέχνες (Αγγλικά: mixed martial arts, συντομογραφία: M.M.A.) είναι ένα μαχητικό άθλημαπλήρους επαφής  που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μαι ται, Βραζιλιάνικο Ζιου Ζίτσου το kick boxing το tae kwon do το καράτε το τζούντο και άλλα. Οι ρίζες των σύγχρονων μεικτών πολεμικών τεχνών μπορούν να εντοπιστούν στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του Παγκρατίου όπως όμως και σε διάφορα ανάμεικτα αγωνιστικά στυλ που έλαβαν χώρα σε όλη την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νοτιοανατολική Ασία στις αρχές του 20ου αιώνα.

Fitness Fight

Παιδικά τμήματα Ενίσχυσης Προσωπικότητας

Η επικινδυνότητα  της καθημερινότητας έτσι όπως έχει κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια ,ειδικά για τις γυναίκες, έκανε μεγαλύτερη την ανάγκη των γυναικών να γυμναστούν αποτελεσματικά, να αισθανθούν ασφάλεια να χάσουν κιλά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση καθώς και  απαραίτητο αυτοέλεγχο κερδίζοντας μεγάλα σωματικά και ψυχικά οφέλη.

Διδάσκει τρόπους αντιμετώπισης για πολλά διαφορετικά είδη και καταστάσεις βίας, καθώς και τακτικές ενάντια σε επιθέσεις από έναν ή πολλούς επιτιθέμενους. Περιλαμβάνει πάληπυγμαχία και επιλεγμένες λαβές από το αϊκίντο και άλλες πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας.

Καλούμενοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής μας η H PN TEAM ανέλαβε δράση απέναντι στο BULLYING  που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος (παιδιά αλλά και έφηβοι ή φοιτητές) Μέσα από τα μαχητικά αθλήματα της πυγμαχίας του kick boxing  και του jiou jitsou δημιούργησε ένα κράμα κινήσεων αυτοάμυνας και υπεράσπισης του εαυτού μας όπου σε συνεργασία με ειδική σύμβουλο επί των θεμάτων ακολουθείται ειδικός τρόπος ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης και προσωπικότητας του μαθητή αλλά και ειδικά sessions προετοιμασίας για παιδιά που αλλάζουν σχολικό περιβάλλον (πχ από νηπιαγωγείο στην 1η δημοτικού ή από 6η δημοτικού στην 1η γυμνασίου και ούτω καθεξής) Πλήρης ενημέρωση από κοντά και παρακολούθηση του μαθητή από άρτια καταρτισμένους ανθρώπους ειδικούς επί αυτών των θεμάτων.

Personal Lessons

Oι προπονητές  των “pontika & nazarenko team”  προσφέρουν  PERSONAL SESSION προπονήσεων BOXING -15’ σε ΣΤΟΧΑΚΙΑ, καθώς και PERSONAL  GROUP SESSION προπονήσεων BOXING  & KICK BOXING  σε group έως 5 ατόμων, με σκοπό την ατομική τεχνική εξειδίκευση του καθενός.